Font d’en Ferriol

Font construïda per en Joan Danés (Ferriol) l’any 1990. Es troba al costat de la Font de la Canya. Brolla un rajolí d’aigua de muntanya. No es pot assegurar la seva potabilitat.

LOCALITZACIÓ
És força complicat trobar-la per que queda molt amagada. Preneu la Carretera de Sant Hilari (GI-551) des de l’Ajuntament. Passareu les afores de Santa Coloma (Can Camps, Can Mestres) que us queden a mà dreta. Trobareu Can Casellas a mà esquerra. A pocs metres trobeu un camí a mà esquerra, no és aquest, seguireu pocs metres fins a arribar a un segon camí a mà esquerra. Veureu uns cartells que indiquen el camí a la hípica i al Mas Miquel. De l’Ajuntament a aquest punt hi ha 1’7 km. Si arribeu al PK 19, vol dir que us l’heu passat. A pocs metres trobeu el pont de la Gorga d’en Vilà.
Des del pont, camineu seguint la riera direcció Santa Coloma. Heu de caminar pel camí d’arbres entre la riera, que us queda a mà dreta, i un rec annexat a un camp de pomeres, que us queda a mà esquerra. Caminareu uns 120 metres fins que trobeu un petit (molt petit) corriolet a mà dreta que fa baixada cap a la riera (compte que no es veu amb facilitat). Allà a la paret de la riera, trobareu la font. Si no la trobeu, no patiu, doncs la millor manera per trobar-la és seguir el camí seguint la línia de la riera. És una mica brut, però és la manera més segura de trobar-la sempre fixant-vos a la paret.

Coordenades decimals: Latitut 41.865397 Longitut 2.645206
Coordenades sexagessimals: Latitut N41°51.9238′ Longitut E2°38.7124′

[gmap photo=”true” center=”photos” ]