Font de Cal Oller

Font d’aigua mineral de muntanya que pren el nom per la casa anomenada de Cal Oller que, antigament, s’hi abastia d’aigua. Avui dia és potable tot i que s’ha anar amb compte a les anàlisis fetes per l’Ajuntament. Sol brollar tot l’any.

LOCALITZACIÓ
Preneu la Carretera de Sant Hilari (GI-551) des de l’Ajuntament. Passareu les afores de Santa Coloma (Can Camps, Can Mestres) que us queden a mà dreta. Trobareu Can Casellas a mà esquerra. A pocs metres trobeu un camí a mà esquerra, no és aquest, seguireu pocs metres fins a arribar a un segon camí a mà esquerra. Veureu uns cartells que indiquen el camí a la hípica i al Mas Miquel. De l’Ajuntament a aquest punt hi ha 1’7 km. Si arribeu al PK 19, vol dir que us l’heu passat.
Seguireu per la carretera asfaltada deixant el pont de la Gorga d’en Vilà uns 400 metres fins que trobeu Cal Oller. Just abans d’arribar a la casa, trobareu dues naus de color verd. Fixeu-vos que el filat del terreny on es troben les naus segueix un caminet estret. Caminant per aquest caminet (el podeu trobar brut i amb alguna bassa), sempre seguint la paret que us queda a mà esquerra, a uns 250-300 metres, Haureu arribat a la font.
Coordenades decimals: Latitut 41,87050000 Longitut 2,63900000
Coordenades sexagessimals: Latitut N41°52.2300′ Longitut E2°38.3400′

[gmap photo=”true” center=”photos” ]