Objectiu

Aquesta pàgina pretén recopilar les fonts d’aigua naturals que hi ha pel món de tal manera que poguem trobar-les i gaudir de la seva aigua i de la natura.

Podeu enviar les fonts que conegueu a jordiARROBArefugi.com amb fotografies i localització GPS o una explicació detallada i ho publicarem al catàleg.

Gràcies

Jordi Casas Moyés www.refugi.com

Dani R.T.


Avís Legal
Tot el material d’aquesta web és copyright dels seus autors.
El catàleg de fonts te com a finalitat conservar i preservar el nostre medi ambient i gaudir-ne. És molt important que si visiteu aquests indrets tingueu cura de respectar-los i mantenir els llocs nets per al futur.

Pot ser que els indrets que aqui publiquem siguin de propietat privada o els camins per anar-hi. Tingueu en compte els cartells i avisos sobnre si podeu passar. Nosaltres no ens fem responsables de res, només indiquem llocs bells del món. Gaudiu-ne i conserveu-los.

L’aigua de la majoria de fonts naturals del món no és potable. Aneu molt en compte en beure aigua si no teniu un anàlisi previ de la seva puresa. No ens fem responsables del ús que feu de la informació de la web.

Tothom pot comentar els articles de la web i per tant tampoc ens fem responsables de la informació que els navegants publiquin. Si hi ha qualsevol cosa poc apropiada o indecent envieu-nos un email o ho esborrarem immediatament.