Font de la Sagrada Familia

Font d’aigua mineral de muntanya dedicada a la Sagrada Familia amb una representació de la Mare de Déu muntada a lloms d’un burro tirada per Sant Josep. Ubicada en un paratge preciós voltada d’arbres, trobareu com cau un finet raig d’aigua fresca. No es pot assegurar la seva potabilitat.

LOCALITZACIÓ

Heu d’agafar la Carretera de Castanyet (GIP-5511) a uns 3,8 km s’acaba la carretera asfaltada i trobeu la Taverna de Castanyet. Heu de continuar per la mateixa carretera, però ara sense asfaltar, direcció al Subirà. A uns 3’3 km, a mà esquerra trobareu un pont on hi ha un cartell que indica el Mas Albó i un altre que indica: Samye Dechi Ling Centro de retiros La Fradera.
Agafareu aquest cami. A 400 metres, trobareu la font d’en Miliu a mà dreta. Seguireu la pista. Veureu que deixeu una fàbrica a mà esquerra. Seguiu fins que trobareu un cartell que indica La Fradera cap a l’esquerra i un altre cartell que indica La Fradera i l’Albó a la dreta. Agafareu el de la dreta i seguireu.
Després trobareu uns altres cartells. Un que indica L’Albó a l’esquerra i un altre que indica El Pedró-Sant Hilari-La Fradera cap a la dreta. Seguiu el cami de la dreta. Seguireu la pista fins trobar una cruïlla de camins. Heu de baixar el cami de la dreta (ja el veureu força inclinat) i a uns 60 metres, trobareu la font.
De la font d’en Miliu fins a cruïlla de la font de la Sagrada Familia hi ha uns 1’8 km
ATENCIÓ: la pista pot presentar bonys i sotracs on els cotxes poden tocar els baixos. Cal conduir poc a poc.
Coordenades decimals: Latitut 41,90173700 Longitut 2,59379800
Coordenades sexagessimals: Latitut N41°54.1042′ Longitut E2°35.6279′